Galbau
//Galbau
Építőipar

A Galbau építőipari vállalkozástól megrendelőink azzal a feladattal bíztak meg minket, hogy egy egyszerű, frappáns logót tervezzünk a cégnek. A logó főképpen az osztrák közönséget hívatott megcélozni, minimál, letisztult stílusával.

Kocsis Borászat
//Kocsis Borászat
Sopron

A Kocsis Borászat egy fiatalos kisvállalkozás, egyedi kis szériás borokat termelnek. A logó, amit terveztünk nekik lendületes, modern, minimál stílusú, ami jól kifejezi a cég és az általuk készített borok karakteres jellegét.

Lapetra
//Lapetra
Egyedi ékszerek

A Lapetra egy egyedi ékszereket készítő kisvállalkozás. A kézzel kreált ékszerek bemutatásához és árusításához  megrendelőnk egy webshoppal, összetett adminisztrációs felülettel egybekötött weboldalt kért tőlünk. Az oldal az ékszerek és a készítőjük egyéniségét tükrözi, a kedves, személyes hangvételt a sajátos grafika hívja életre.

www.lapetra.hu

Konyhasziget
//Konyhasziget
Sopron

A Konyhasziget Sopron egyik exkluzív szolgáltatásokat nyújtó konyha stúdiója. Az ő kérésükre készítettünk egy weboldalt, ami a stúdió által nyújtott speciális szolgáltatásokat, megoldásokat, az egyedi készítésű konyhabútorokat megfelelően mutatja be. A sokrétű szolgáltatások és termékkategóriák kezeléséhez összetett adminisztrációs felület párosul. 

www.konyhabutorsopron.hu

Harrer Webshop
//Harrer Webshop
A Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda online vásárlással egybekötött weboldal tervezésével bízta meg cégünket

A legédesebb csábítás – most már online is kapható! Kényelmesen – akár  otthonról  is megrendelhető a legfinomabb csokoládé, bonbon, forró csokik…Cégünk a megújult weboldal elkészítésén kívül örömmel vállalta el a finomabbnál finomabb csokoládék termékfotózását és stylistmunkáját.

www.harrerchocolat.com